Δύο σχολικές μονάδες στην περιοχή της Αγριάς έπεσαν θύματα βανδαλισμού.

Νεαροί δράστες εισέβαλαν στον χώρο και κατέστρεψαν δημόσια περιουσία, ενώ αργότερα εμφανίστηκαν ενώπιον της διευθύντριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου και ζήτησαν συγνώμη.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η ίδια η διευθύντρια σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέροντας ότι οι δράστες καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας.

“Βανδάλισαν” σχολείο και ζήτησαν συγνώμη

Βανδαλίστηκαν συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και ο παιδικός σταθμός του δήμου Βόλου, “Ωκεανίδες”. Οι νεαροί δράστες που καταγράφηκαν από τις κάμερες του σχολείου μπήκαν στον εξωτερικό χώρο του σχολείου και προκάλεσαν ζημιές σε αντικείμενα στο εξωτερικό του σχολείου, ενώ άφησαν μπουκάλια, τενεκεδάκια, χαρτιά και αποτσίγαρα.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η διευθύντρια, “Κατασκευές, ζωγραφιές, ξεχασμένα τάπερ και ζακετάκια μαθητών ,οι σκούπες και οι κουβάδες της καθαρίστριας, τα πατάκια των εισόδων, τα φυτά μας ένιωσαν τη μανία των εισβολέων, που έδειξαν όλη τη μαγκιά τους πετώντας τα εδώ κι εκεί. Κερασάκι στην τούρτα οι λεμονόκουπες και τα χαρτιά του φαγητού τους που πετάχτηκαν τριγύρω δείχνοντας την ποιότητα τους. Τα πρόσωπα τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που λειτουργούν κατά τις απογευματινές ώρες στη σχολική μονάδα και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μπορεί να τους κατονομάσει, ώστε να τους γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τους αρμόδιους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Σάμος γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων Τούρκων τουριστών
Επόμενο άρθροΕπιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα