Το best seller ηλεκτρικό μοντέλο σε όλη την Ευρώπη, πλέον ακόμα πιο ασυναγώνιστο. Η Ιταλική φίρμα ενεργοποιεί το πρόγραμμα FIAT ECO BONUS και κάνει την απόκτηση του Fiat 500e… παιχνιδάκι.

Με όφελος 6.000 ευρώ, 1η δόση το 2025 και φυσικά… ετοιμοπαράδοτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν θέλετε να καίτε μηδενική βενζίνη, να κινείστε αθόρυβα και απροβλημάτιστα έχοντας ένα όχημα που θα ξεκλειδώσει τα στενά της πόλης (ακόμα και τον Δακτύλιο), τότε το νέο πρόγραμμα της Fiat είναι για εσάς.

Η προωθητική καμπάνια FIAT ECO BONUS κατεβάζει την τιμή του 500e κατά 6.000 ευρώ  για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και κατά 4.800 ευρώ για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Μάλιστα τα καλά νέα δε σταματούν εκεί καθώς όσοι επιλέξουν να αγοράσουν το Fiat 500e μέσω του προγράμματος FIAT ECO BONUS, θα πληρώσουν την 1η δόση τον Ιανουάριο του 2025, όμως το αυτοκίνητο θα το έχουν στα χέρια τους από την στιγμή που θα βρεθούν στην αντιπροσωπεία, καθότι είναι ετοιμοπαράδοτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 5 χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 8χρόνια για την μπαταρία

Όσοι αγοράσουν το αμιγώς ηλεκτρικό 500e ξεχνούν και τη βενζίνη αλλά και τα service. Αυτό γιατί το μοντέλο συνοδεύεται τόσο από 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, όσο και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία. Με αυτό το πακέτο που προσφέρει η ιταλική φίρμα στο μικρό EV της, το καθιστά την πιο συμφέρουσα και value for money επιλογή για αγορά ηλεκτρικού σήμερα.

Ένα αμάξι στυλάτο, εύκολο και εντυπωσιακά πρακτικό για το μέγεθος του

Το Fiat 500e προσφέρεται σε τρεις επιλογές αμαξώματος, την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio. Έτσι, ο κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα χωρίς να κάνει περιορισμούς στο στυλ ή την πρακτικότητα. Άλλος θέλει να ταξιδεύει με τον γαλάζιο ουρανό για οροφή, ενώ κάποιος άλλος χρειάζεται την άνεση που προσφέρει η 4η πόρτα, η οποία ανοίγει σε τέτοια γωνία που εκτινάσσει την εργονομία του οχήματος.

Με αυτονομία έως 460χλμ. και 118 άλογα

Το σύνολο κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, διαθέτοντας 118 άλογα κάνοντας το άκρως σβέλτο για μετακινήσεις εντός πόλης, την ώρα που η μπαταρία των 42 kWh προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τα 320χλμ. σε μεικτό κύκλο και 460χλμ. σε αστικό κύκλο, μιας και κατά το φρενάρισμα η μπαταρία φορτίζει αυτόματα. Μάλιστα, η τελευταία σε ταχυφορτιστή μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 80% σε μόλις 35 λεπτά, ενώ εάν βιάζεστε, σε μόλις 5 λεπτά μπορείτε να έχετε αυτονομία 50χλμ.  Μη ξεχνάτε πως μαζί με όλα τα παραπάνω, το 500e κινείται ελεύθερα στον Δακτύλιο ενώ δεν πληρώνει και Τέλη Κυκλοφορίας.

Άκρως hi-tech με λειτουργικό UConnect Services 5ης γενιάς

Στο εσωτερικό του Fiat 500e θα χωρέσουν μέχρι και τέσσερα άτομα, τα οποία θα απολαύσουν το μοντέρνο design και την κορυφαία συναρμογή των υλικών της καμπίνας. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μία μακρόστενη οθόνη 10.25 ιντσών η οποία είναι το κέντρο του infotainment και διαθέτει το εξελιγμένο UConnect services (δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Apple CarPlay ή Android Auto και συμβατότητα με δίκτυα 5G) που απογειώνει την διαδραστικότητα.  Παράλληλα ο οδηγός μπροστά του έχει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών για να έχει πρόσβαση σε όλες τις ζωτικές λειτουργίες του οχήματος, χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο.

Τα στοιχεία που κάνουν το Fiat 500e ακαταμάχητο (και best seller EV για 2 συνεχόμενα χρόνια στην Ε.Ε.)

  • Είναι στυλάτο, ευκολοδήγητο, μανιτζέβελο και άκρως πρακτικό για μετακινήσεις στα δύσκολα στενά της πόλης
  • Δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας ενώ κινείται ελεύθερα στο Δακτύλιο
  • Είναι ετοιμοπαράδοτο οπότε ο νέος ιδιοκτήτης επωφελείται άμεσα από την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
  • Διαθέτει ψηφιακή καμπίνα με κορυφαία συνδεσιμότητα
  • Έχει 5 χρόνια εγγύηση για μηχανικά μέρη και 8 για την μπαταρία, παίρνοντας όλα τα άγχη από τον ιδιοκτήτη

Στο… ταμείο

Χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα FIAT ECO BONUS το best seller ηλεκτρικό πόλης γίνεται πιο προσιτό από ποτέ και μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτο, οπότε ο κάθε νέος κάτοχος περιορίζει άμεσα το κόστος της καθημερινής μετακίνησης στο ελάχιστο. Ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις, με την 1η δόση το… 2025.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι Pink Martini έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία
Επόμενο άρθροΕρευνητές κατάφεραν να αναζωογονήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε ηλικιωμένα ποντίκια