Οι Pink Martini, το δημοφιλές συγκρότημα από το Πόρτλαντ έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει στις 15 Ιουλίου, στο εκ βάθρων ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στο πλαίσιο των Rockwave Nights.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, θα μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες.

Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά επιστρέφει στο κορυφαίο venue της πόλης για να μας ξυπνήσει αναμνήσεις του εκρηκτικού live του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπώληση ξεκίνησε

Εισιτήρια Εδώ

Pink Martini

Η πολυπληθής μπάντα που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα, με το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler), μας ξάφνιασε με την απόδοση της στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψε στο κλασικό Χόλιγουντ με το «Amado mio» και στην γοητευτική Ιταλία με το «Una notte a Napoli», ξέρει καλά πως να αναμειγνύει ετερόκλητα υλικά με τον πιο ακομπλεξάριστο και καλόγουστο τρόπο.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μουσικές επιρροές, από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τhomas Lauderdale με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Lauderdale, όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της αγωνιστικής στην Elite League
Επόμενο άρθροFiat 500e: Και 6.000 ευρώ φθηνότερο, και πρώτη δόση το 2025 και ετοιμοπαράδοτο!