Οι “καρακάξες” εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του FA Cup, λυγίζοντας την αξιόμαχη Μπλάκμπερν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα).

Η Μπλάκμπερν (ομάδα της Championship) το πάλεψε, έφτασε τον προημιτελικό στα πέναλτι, αλλά εκεί η Νιούκαστλ με ήρωα τον Ντουμπράβκα που έβαλε δύο “στοπ” πήρε το εισιτήριο για τους “8” του FA Cup.

Oι “καρακάξες” προηγήθηκαν στο 71′ με τον Γκόρντον, αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ του Σζμόντικς στο 79′ έστειλαν το ματς στην παράταση. Το 1-1 παρέμεινε και στα 120 λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Εκεί, η ομάδα του Έντι Χάου επικράτησε 4-3, με τον Ντουμπράβκα να αποκρούει δύο πέναλτι, για να στείλει τη Νιούκαστλ στα προημιτελικά της διοργάνωσης και διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες των φίλων της για την κατάκτηση του πρώτου τους Κυπέλλου μετά το 1955.

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧειμερινές ημερίδες κολύμβησης και το παγκόσμιο πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΧαμάς: Απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Αμερικανού στρατιωτικού που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον