Μετά τη διακοπή εργασιών λόγω των θεομηνιών ‘Daniel’ και ‘Elias’, συνεχίζονται από αρχές Ιανουαρίου οι εργασίες κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης στο κέντρο του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο προγραμματισμός εργασιών προβλέπει την υλοποίηση εργασιών στο τμήμα μεταξύ των οδών Γαλλίας/Γ. Καρτάλη και 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση από την οδό Φιλελλήνων προς την οδό Βασσάνη μέχρι τον Μάιο (κόκκινο περίγραμμα) και στη συνέχεια την ολοκλήρωση του έργου στο παραλιακό τμήμα μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δημητριάδος/Αργοναυτών (περιλαμβάνεται και η οδός Ερμού), με κατεύθυνση από την οδό Βασσάνη προς την οδό Φιλελλήνων (πορτοκαλί περίγραμμα).

Ειδικότερα από Δευτέρα 4 Μαρτίου θα υλοποιηθούν εργασίες στην οδό Τ. Οικονομάκη (από Γκλαβάνη προς Κ. Καρτάλη). Οι εργασίες στο εν λόγω τμήμα εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 2 εβδομάδες.

Ζητείται η κατανόηση πολιτών και επιχειρήσεων για την αναπόφευκτη όχληση που δημιουργείται και η συνδρομή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την προσωρινή απομάκρυνση τυχόν πρόσθετων κατασκευών επί των δημοτικών οδών. Ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών θα γίνεται νεότερη ενημέρωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΦρικτό έγκλημα στη Βραζιλία: Σύζυγος πάτησε την 53χρονη γυναίκα του με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά
Επόμενο άρθροΡάσφορντ: «Είναι σαν κάποιος να αμφισβητεί ολόκληρη την ταυτότητά μου και όλα όσα αντιπροσωπεύω ως άντρας»