Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης τίμησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την σημαντική συμβολή του στις προσπάθειες ανασυγκρότησης της περιοχής, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, στη Μαγνησία.

Ο «Τυφώνας», το επιχειρησιακό πλοίο του Κοινωφελούς Ιδρύματος συνέβαλε τα μέγιστα, στην απορρύπανση των ακτών τόσο στο Πήλιο όσο και στον Παγασητικό κατά την εξάμηνη δράση του στο πλαίσιο του προγράμματος “Typhoon Project”.

Στην τελετή απόδοσης τιμής της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 1η Απριλίου 2024, στο πλοίο, παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Σωκράτης Αναγνώστου,. Στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη εκ μέρους του ΟΛΒ για την σπουδαία συμβολή του ιδρύματος στον καθαρισμό των περιοχών που υπέστησαν τις δραματικές συνέπειες των πλημμυρών. Παράλληλα, ευχήθηκε να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες με κοινωφελείς πρακτικές και δραστηριότητες κ αιαπό άλλους φορείς.

Ο κ. Αναγνώστου παρέδωσε αναμνηστικό δώρο και ευχαριστήρια επιστολή στην πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος  Αθανάσιος Λασκαρίδης Εύη Λαζού – Λασκαρίδη. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου είναι ευαίσθητη σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Γεωργούλης: Απαντά πρώτη φορά on camera για την καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου
Επόμενο άρθροΣτην Κοζάνη η Εθνική Χαντμπολ Γυναικών