Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς κόντρα στους Σερραίους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό (6/4, 17:00) στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των playouts της Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Μαρκετζάνι, Σάλτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Πομόνης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Βρακάς, Κούεν, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας, Ντιρκς

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Παναγιώτης Τσιντώτας που ξεπερνάει τον τραυματισμό του στο χέρι. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός επιλογών στο πλαίσιο του ροτέισον, που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει ο προπονητής μας, Σάσα Ίλιτς.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓκουαρδιόλα: «Πρέπει να κάνουμε 8Χ8 και να περιμένουμε»
Επόμενο άρθροΠερού: Η πρόεδρος Μπολουάρτε καταθέτει στις εισαγγελικές αρχές για το σκάνδαλο «Rolexgate»