Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είπε ότι η ομάδα του επικεντρώνεται πλήρως στις νίκες των τελευταίων οκτώ αγώνων, αντί να περιμένει τους αντιπάλους τους να στραβοπατήσουν.

Οι “πολίτες” θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (6/4) στο Λονδίνο την -14η της βαθμολογίας- Κρίσταλ Πάλας για την Premier League, ενώ βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Η Σίτι είναι τρίτη στη βαθμολογία με 67 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη Άρσεναλ και τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι εναπομείναντες αγώνες της περιλαμβάνουν Λούτον, Τότεναμ, Μπράιτον, Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουλβς, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ.

«Η ποιότητα των αντιπάλων είναι αυτή που είναι», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους. «Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα καταλάβουμε ότι η ομάδα ήταν εκεί, αυτό είναι σίγουρο. Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δεν λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε. Αν συμβεί κάτι, είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελέγχουμε τη μοίρα μας στα δικά μας παιχνίδια, αυτό είναι όλο» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα νέα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία – Χιλιάδες τα περιστατικά το 2023 και τους πρώτους μήνες του 2024
Επόμενο άρθροΜε απουσίες κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Ατρόμητος