Θύμα τηλεφωνικής απάτης κινδύνεψε να πέσει ηλικιωμένη στον Αλμυρό, καθώς επιτήδειοι προσπάθησαν να της αποσπάσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα. Όμως, η γυναίκα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι δράστες συνελήφθησαν την ώρα που παρέλαβαν τη σακούλα με τα χρήματα, την οποία τους πέταξε από το μπαλκόνι το παρολίγον θύμα τους. Αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους,

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος, τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα και, προσποιούμενος αστυνομικό, με το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια θανάσιμο τραυματισμό ατόμου, της δήλωσε ότι χρειαζόταν να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ. Και αυτό προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση και να απεμπλακεί από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες το συγγενικό της πρόσωπο

Η γυναίκα ενημέρωσε τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατόπιν συνεχιζόμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας της γυναίκας με τον άγνωστο δράστη, οι τρεις συλληφθέντες μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης με Ι.Χ.Φ., ιδιοκτησίας ενός εξ αυτών και την προέτρεψαν να ρίψει τα χρήματα, μέσα σε σακούλα, από το μπαλκόνι.

Κατά τον χρόνο παραλαβής της σακούλας οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δράσης τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤαεκβοντό: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην Πάτρα
Επόμενο άρθροΚλείνει Γκοτζαμανίδη ο Ολυμπιακός – www.ertsports.gr