Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ρομαντικής κωμωδίας «Fly Me to the Moon» με πρωταγωνιστές τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Η ταινία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάσημη πρωταγωνίστρια η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, υποδύεται «την κορυφαία σύμβουλο μάρκετινγκ Kelly Jones, που προσλαμβάνεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Τέιτουμ)».

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι αυτή η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Νικ Ντίλεμπουργκ, Άννα Γκαρσία, Τζιμ Ρας και Γούντι Χάρελσον.

Με αρχικό τίτλο «Project Artemis» η Apple απέκτησε την παραγωγή μετά από έναν πόλεμο προσφορών το 2022. Είναι βασισμένη σε μια ιστορία των Μπίλ Κίρσταϊν και Κίναν Φλύνν, σε σενάριο της Ρόουζ Γκίλροϊ και σκηνοθεσία του Γκρεγκ Μπέρλαντ.

Σύμφωνα με το Variety, η ρομαντική κωμωδία της Apple Original Films αναμένεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου, από την Sony, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν 55 χρόνια από την ιστορική εκτόξευση του Apollo 11 στη Σελήνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠακετά “τετραετίας” στην Σίτι – www.ertsports.gr
Επόμενο άρθροΠαρασκευαΐδης: Καλώς παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη, αν ήταν για το εθνικό συμφέρον