Προβληματισμό έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησης του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Αν παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη για λόγους εθνικού συμφέροντος καλώς τον παρακολουθούσαν», δήλωσε ο βουλευτής ερωτηθείς για την υπόθεση των υποκλοπών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» στο κανάλι της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτώμενος για το ζήτημα, με αφορμή και την  συνάντηση που είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε μεταξύ άλλων: «ποιος Έλληνας αισθάνεται ότι λειτουργεί η Δικαιοσύνη; Μπορεί να έχουμε καλούς δικαστές, Δικαιοσύνη δεν έχουμε…δεν εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος στην παρακολούθηση του προέδρου του κόμματος, είπε ακόμα: «Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να τους πει, δεν θα τους πει. Είπαμε, πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν ήταν τέτοιοι οι λόγοι τότε φυσικά και δεν πρέπει να τους πει. Αν ήταν όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να αρπάξουμε κάτι για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει, ότι με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα ή για οτιδήποτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο τρέιλερ του «Fly Me to the Moon» με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ
Επόμενο άρθροΧώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέλνουν στην Ουκρανία 157 γεννήτριες