Καρτέρι είχε στήσει ο 39χρονος έξω από το σπίτι της 28χρονης λίγες ώρες πριν την δολοφονήσει λίγα μέτρα από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων όπως αποκαλύπτει και το βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης, γνωστός στις Aρχές για το βίαιο παρελθόν του, φτάνει έξω από το σπίτι της με τη μηχανή του γύρω στις 21:12 και στρίβει δεξιά έξω από το μπαλκόνι, περιμένοντας πότε θα βγει έξω η πρώην σύντροφός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Η 28χρονη αντιλαμβάνεται την παρουσία του και μαζί με φιλικό της πρόσωπο σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας μόλις βλέπει πως η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το σπίτι την ακολουθεί και την μαχαιρώνει 6 φορές μόλις εγκαταλείπει το ΑΤ και ενώ μιλά στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση προκειμένου να καλέσει περιπολικό που θα την μεταφέρει στην οικία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δολοφονία μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει την εισαγγελική παρέμβαση για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝτάνη Γιαννακοπούλου: Το νέο βίντεο που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλιά και οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο
Επόμενο άρθροΠάτησε Θεσσαλονίκη ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για τον ΠΑΟΚ