Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” λίγο μετά τις 20:30, με δεκάδες φίλους του “Δικεφάλου του Βορρά” να δίνουν το παρών στην άφιξή του.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (2/4) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε λίγο μετά τις 20:30 στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, εκεί όπου τον περίμενε ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, καθώς και οι κ.κ. Τριλυράκης και Γιαννακίδης, αλλά και δεκάδες φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά”.

(INTIME)

Πλέον, θα ξεκαθαριστεί και η κατάστασή του, εν όψει του αγώνα με το Λαύριο που ακολουθεί το Σάββατο (6/4, 17:15, ΕΡΤ3), με τον ίδιο όλο το προηγούμενο διάστημα να δουλεύει ατομικά, προκειμένου να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στα 196 παιχνίδια που συνολικά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, είχε κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,1 κλεψίματα, με 35,7% στα τρίποντα και 72,5 στις βολές.

Στις 29 Απριλίου 2021 πέτυχε 50 πόντους και έδωσε 11 ασίστ στον αγώνα των Χιούστον Ρόκετς με τους Μιλγουόκι Μπακς και έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που στον ίδιο αγώνα είχε 50 πόντους και +10 ασίστ.//

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο. (INTIME)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒίντεο – ντοκουμέντο με τον 39χρονο δολοφόνο να έχει στήσει καρτέρι στο θύμα του
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής οι Νάσμπεργκ, Ότο και Ζ. Ζίβκοβιτς