Σπυρος Δαρσινος
Διαβάστε: Τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Στο χειρουργείο, βαριά τραυματισμένος, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με άλλη μηχανή
Το χρονικό του δυστυχήματος στη Βασιλίσσης Σοφίας
Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 06:00 το πρωί, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν επί της Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Μέρλιν. Κατά πληροφορίες η αστυνομική μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα μικρότερου κυβισμού με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της και τον σοβαρό τραυματισμό του 63χρονου. Ο αστυνομικός υπέστη κάταγμα κάτω άκρου και μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ, χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο. Ο 63χρονος διακομίσθηκε εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό και χθες παρέμεινε για ώρες στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δίνουν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως κατέγραψε χθες σε ρεπορτάζ στο parapolitika.gr, ο Βασίλης Βενιζέλος.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.



