Χαρακτήρα τελικού έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κι ας βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. «Εξάποντο» λογαριάζεται το ματς στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Βόλο και Κηφισιά.

Ο Βόλος πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα φεύγοντας με το «τρίποντο» από την Τρίπολη και τώρα υποδέχεται την Κηφισιά, με τις δυο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τα όσα έγιναν στην Καισαριανή τον Φεβρουάριο και τη ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, με συνέπεια ο αγώνας να κατακυρωθεί στο σύλλογο των Βορείων Προαστίων. Η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ, μένοντας στο 0-0 στην πρεμιέρα των Play Out και συνεχίζει να ζει με άγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πνιγμένος στο άγχος είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό στο Περιστέρι και τώρα είναι στο -4 από τους δυο αντιπάλους στο Πανθεσσαλικό και στο -5 από τον Παναιτωλικό τον οποίο φιλοξενεί στους «Ζωσιμάδες». Τα δυο ματς της κανονικής διάρκειας έληξαν αμφότερα χωρίς σκορ, κάτι που αν επαναληφθεί δε θα δυσαρεστήσει σε καμία περίπτωση τα «καναρίνια» του Γιάννη Πετράκη που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το 3-0 επί του Πανσερραϊκού.

Τα «λιοντάρια» κοντράρονται με τον Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθεια στα Play Out. Ένα επιπλέον, πάντως, για τους Αρκάδες τους Μίλαν Ράσταβατς θα είναι το να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (0-2 και 1-1). Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πάντως, Πανσερραϊκός (2-1) και Αστέρας Τρίπολης (1-0) εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους.

Στο Ηράκλειο, τέλος, ΟΦΗ και Ατρόμητος θα προσπαθήσουν να… σπάσουν το σερί ισοπαλιών – και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1 – που δημιούργησαν στην κανονική διάρκεια της Super League. Με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, οι Κρητικοί παρουσιάζονται αρκετά σοβαροί αλλά και οι Περιστεριώτες απέδειξαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο κέρδισαν με 3-2, πως δε θα χαριστούν σε κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 2η αγωνιστική των play out:

Σάββατο 30 Μαρτίου

15:00 Πανσερραϊκός–Αστέρας Τρίπολης Novasports 2

17:30 Βόλος ΝΠΣ–Κηφισιά Cosmote Sport 2

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα–Παναιτωλικός Novasports Prime

20:00 ΟΦΗ–Ατρόμητος Cosmote Sport 1

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΊσως η ομορφότερη εξάτμιση που έχει κατασκευαστεί ποτέ
Επόμενο άρθροΑκύρωσε εισιτήρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού η Βίρτους