Για την 3η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαϊδης” σε ματς που είναι… τελικός για τους “πράσινους”. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη.

Ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στο Φάληρο, το γκρέμισε με την ήττα του από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (31/3). Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και μόνο με νίκη θα διατηρηθεί ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που επικράτησε του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις, συμπλήρωσε 17 ντέρμπι αήττητη. Σε περίπτωση που η “Ένωση” φύγει αλώβητη από τη Λεωφόρο, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για το back to back.

Από κοντά, όμως, συνεχίζει να βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” άφησαν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το διπλό στη Λεωφόρο, υποδέχονται την Λαμία στην Τούμπα, περιμένοντας κι ένα… δώρο από το “τριφύλλι”. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο ειδικά από τη στιγμή που οι Φθιώτες του Λεωνίδα Βόκολου έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, έπειτα από την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία.

Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός των δύο ηττών, τίθεται αντιμέτωπος με τον Άρη των δύο νικών στο μίνι πρωτάθλημα των Play Off. Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου έπειτα από την ήττα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, στρέφοντας πια την προσοχή τους αφενός στο να αποφύγουν την τέταρτη θέση, αφετέρου στην ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου μπορεί να έχουν ως κύριο στόχο τους την κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν δείξει πως ψάχνουν όλες τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League:

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

19:00 Ολυμπιακός – Άρης

19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία

21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤαϊβάν: Η μαρτυρία ενός Έλληνα για τον σεισμό – «Δεν υπάρχει πανικός, όλα λειτουργούν»
Επόμενο άρθροTο ελληνικό νησί που συγκαταλέγεται στους πιο ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024