Με επτά ματς με κοινή ώρα έναρξης στις 19:30 διεξάγεται η 26η αγωνιστική.

Με εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Εντός έδρας, αντίθετα, υποχρέωση έχει ο Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα (4/3) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play Off (15:00) και των Play Out (15:15).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έστω κι αν ζορίστηκε περισσότερο του αναμενομένου, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, κρατήθηκε στην κορυφή της κατάταξης και διεύρυνε στα επτά ματς το εξαιρετικό σερί του τελευταίου 1,5 μήνα (6-1-0 με 23-6 τέρματα). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη που αφενός ηττήθηκε με 2-0 στη Λεωφόρο, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0 με 6-1 γκολ), αφετέρου έχει να σκέφτεται τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο δεύτερος ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Λαμία που… πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την εξασφάλιση της ιστορικής συμμετοχής στα Play Off. Οι «ασπρόμαυροι», μετά τις νίκες σε Αγρίνιο (1-3) και Σέρρες (0-2), ευελπιστούν να… τριτώσει το καλό.

Όπως δεν τρίτωσε το κακό για τον Παναθηναϊκό που, μετά τις ισοπαλίες με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1), εκμεταλλεύτηκε το «Απόστολος Νικολαΐδης», κερδίζοντας τον Άρη. Το εμπόδιο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο δεν είναι εύκολο, αν κι οι Κρητικοί γνώρισαν στον Βόλο (3-1) την πρώτη ήττα με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο. Απτόητος με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει ο Ολυμπιακός που πήρε από το CAS και τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κάνουν το 6×6 με τον Ισπανό κόουτς στον πάγκο και να διατηρηθούν κοντά στην πρώτη τριάδα κι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στον Βόλο, παρά την πρώτη νίκη των Θεσσαλών έπειτα από 10 αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά, καθώς υπάρχει «τρενάκι» τεσσάρων ομάδων. Κρίσιμο το ματς στην Καισαριανή, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πήρε δύο σημαντικές εκτός έδρας ισοπαλίες (1-1 με Παναθηναϊκό και 3-3 με Αστέρα Τρίπολης), τη στιγμή που τα «καναρίνια» γνώρισαν δύο παρόμοιες – με ανατροπή δηλαδή – εντός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (1-2). Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά κέρδισε 3-1 τη Λαμία, μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες (0-1-5). Στις Σέρρες, τέλος, ο Πανσερραϊκός των έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-3-3 με 3-12 τέρματα) θέλει «τρίποντο» για να… «ανασάνει» και περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης που θα συμβιβαστεί με τη συμμετοχή στα Play Out μετά και την ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Μαρτίου

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΑΕΚ (Novasports Prime)

19:30 «Μιχάλης Κρητικόπουλος», Κηφισιά – Παναιτωλικός (Cosmote Sport 5)

19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 3)

19:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ (Cosmote Sport 4)

19:30 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 4)

19:30 «Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (Novasports 2)

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 2)

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠόλο γυναικών: Άνετα ο Ολυμπιακός, 25-2 τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθρο«Τον έγδαρε, τον τελείωσε όρθιο» – Οι σοκαριστικοί διάλογοι των Σέρβων μαφιόζων