Η ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1 και βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, πάνω από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το φοβερό γκολ του Αλέξις ΜακΑλιστερ στο 77ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, στο 90΄ ο Χάκπο κλείδωσε το τρίποντο και με το τελικό 3-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οι “κόκκινοι” παρέμειναν στην κορυφή της Premier League, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ καρδιοχτύπησε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, ωστόσο, ο “νόμος του Άνφιλντ” λειτούργησε γι΄ άλλη μια φορά και ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο!

Η 7η σερί νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στις “λεπίδες” ήρθε με πάρα πολύ δύσκολο τρόπο. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ δεν ξεχωρίζει ματς στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί. Στάθηκε τυχερή στο 58΄, καθώς ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Μπράντλεϊ και μέχρι το 77′ είχε το βαθμό στις αποσκευές της, ωστόσο, ο ΜακΆλιστερ με πραγματικό «δυναμίτη» έξω από την περιοχή «κάρφωσε» τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Γκρμπιτς και με αυτό το υπέροχο τέρμα «έγραψε» το 2-1 (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 17΄ με τον Νούνιες).

Στο 90΄ ο Χάκπο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κλείδωσε την 21η νίκη της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να λάβει επειγόντως συγκεκριμένα μέτρα στη Λωρίδα της Γάζας
Επόμενο άρθροΚρήτη: Αυτοκτόνησε 65χρονος με καραμπίνα στο Λασίθι