Χάρη σε δύο τέρματα του Ισπανού μέσου, το “κίτρινο υποβρύχιο” επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ μέσα στη “Reale Arena” στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παγώσουν το γήπεδο πολύ νωρίς. Για την ακρίβεια, μόλις στο 17′, όταν ο Αλμπιόλ σέρβιρε και ο Κομεσάνια είπε «ευχαριστώ», στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι -και- στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Αντιθέτως, στις αρχές του δευτέρου μέρους δέχτηκαν κι άλλο γκολ. Αυτήν τη φορά ο Μπαένα δημιούργησε και ο Κομεσάνια σκόραρε εκ νέου, για το 2-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν… άδειοι από ιδέες στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Παρ’ ολ’ αυτά, κατάφεραν να μειώσουν στο 87′ με τον Μερίνο. Στα εναπομείναντα λεπτά πήραν ρίσκα μπας και ισοφαρίσουν, όμως εν τέλει δέχθηκαν γκολ στην αντεπίθεση, με τον -πρώην παίκτη τους- Σέρλοτ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Κάπως έτσι η Βιγιαρεάλ ξέφυγε ακόμα περισσότερο από το τελευταίο κομμάτι της βαθμολογίας και πλέον είναι 12η με 29 πόντους. Από την άλλη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε 6η με 40 βαθμούς, ενώ πια κινδυνεύει να μείνει πίσω από την Ρεάλ Μπέτις που… καραδοκεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ 1-3

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 

15:00 Γρανάδα – Βαλένθια
17:15 Μπαρτσελόνα – Χετάφε
19:30 Αλαβές – Μαγιόρκα
22:00 Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 

15:00 Κάντιθ – Θέλτα
17:15 Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο
19:30 Λας Πάλμας – Οσασούνα
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

22:00 Χιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑποκλεισμοί αγροτών σε τελωνείο Ευζώνων και Χαλκιδική
Επόμενο άρθροΣπανούλης: «Αυτή η γενιά μπορεί να κάνει κάτι μεγάλο»