Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πίστα Καρτ Speed Force στο Κορωπί, την Δευτέρα 15 Απριλίου, από της 17:00 έως και τις 19:30, σχεδόν όλα τα μοντέλα των Zero Motorcycles, Ray 7.7 και WOW θα είναι διαθέσιμα για Test Ride, στο φιλόξενο και ελεγχόμενο περιβάλλον μιας πίστας.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία που δίνεται στους συμμετέχοντες να οδηγήσουν και να δοκιμάσουν, σε ασφαλές περιβάλλον, όλα τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα, ώστε να αποφασίσουν ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.
Στα πλαίσια του ELECTROMOVE Open Test Ride Event 2024, θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες που θα προχωρήσουν σε παραγγελία μετά την ημερομηνία τουTest Ride Event, πρόσθετη έκπτωση 500,00€.
Μπορούμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τις συναρπαστικές Zero Motorcycles, τα καινοτόμα scooter Ray 7.7 και WOW και να μπούμε στο θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην φόρμα των Test-Ride στην ιστοσελίδα της εταιρίας : https://electromove.gr/

Προϋποθέσεις συμμέτοχης:
– Δίπλωμα οδήγησης
– Προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστασίες, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι – επιθυμητά προστατευτικά -)
– Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
– Πίστα Καρτ Speed Force: https://www.speedforce.gr/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο αιματοβαμμένο οδοιπορικό με τον 39χρονο φονιά της
Επόμενο άρθροJuneyao Air: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Σανγκάη-Αθήνα-Σανγκάη