Ο Ρόκι Κρούζερ γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της GBL, ενώ με την εμπειρία και την ποιότητά του θα δώσει πολλές λύσεις στο σύνολο του Άρη Λυκογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τζάκσον «Ρόκι» Κρούζερ.

Ο Ρόκι Κρούζερ είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1999, στη Μινεσότα των ΗΠΑ και με ύψος 2,08μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Στην κολεγιακή του καριέρα φόρεσε τη φανέλα του Νορθ Ντακότα Στέιτ, από το 2017-22.

Ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν στη Γερμανία με τη Νυρεμβέργη τη σεζόν 2022/23. Στη συνέχεια, έπαιξε στην Αντβέρπ του Βελγίου, ενώ τη σεζόν 2024/25 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Την περσινή σεζόν (2025/26) αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, όπου μέτρησε συνολικά 42 συμμετοχές σε Stoiximan GBL και EuroCup, έχοντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

ΔΜ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ βραδινή έξοδος στη Μύκονο -Tο καλοκαιρινό look και το ταξίδι που συνεχίζεται στην Πάρο (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο«Μετά τον Μαφέο, φουλάρει για τρεις ακόμη μεταγραφές ο Ολυμπιακός» (audio)