Ο αριστερός μπακ του “δικεφάλου του βορρά” δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάν τεχνικό να συνεχίζει την προετοιμασία για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραχμάν Μπάμπα φαίνεται να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι. Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης μέσω της επίσημης σελίδας της.

«Ημέρα επιθετικής τακτικής στη Νέα Μεσημβρία η Τετάρτη (27.03), με τους παίκτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι διεθνείς επιστρέφουν, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά στο γήπεδο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο.

Την Τετάρτη (27.03) η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ασχολήθηκε με τους ποδοσφαιριστές με το επιθετικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροVolley League Γυναικών: Προβάδισμα πρόκρισης «αιωνίων», ΑΕΚ και Θέτιδας