Ένα από τα πλέον κλασσικά και ενδιαφέροντα ντέρμπι της Ευρώπης διεξάγεται το Σάββατο (6/4) για το καμπιονάτο.

Το ντέρμπι της αιώνιας πόλης, το ντέρμπι της Ρώμης. Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο πάντα κρύβουν μεγάλες συγκινήσεις και ποτέ δεν επιδέχονται προγνωστικών. Από αυτό τον κανόνα δεν μπορεί να… ξεφύγει ούτε και αυτό.

Η Ρόμα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η Λάτσιο ξέρει να “παλεύει”, άλλωστε οι “γαλάζιοι” προέρχονται από δύο σερί νίκες και βρίσκονται σε θέση να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την πλευρά της η Ρόμα, έχει εδραιωθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογία, αλλά η Αταλάντα και η συμπολίτισσά της την καταδιώκουν, οπότε μόνο ασφαλής δεν αισθάνεται.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου πάντως, θα “ανοίξει” με την Μίλαν να υποδέχεται την Λέτσε. Οι Μιλανέζοι είναι το φαβορί, απέναντι σε μια ομάδα που ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, άρα μπορεί και να αποδειχτεί επικίνδυνη.

Η αναμέτρηση Έμπολι – Τορίνο είναι αυτή που θα ολοκληρώσει το σαββατιάτικα ματς με τους γηπεδούχους να “καίγονται” για βαθμούς μιας και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Serie A

Παρασκευή 5 Απριλίου
Σαλερνιτάνα – Σασουόλο 2-2

Σάββατο 6 Απριλίου
16:00
Μίλαν – Λέτσε
19:00 Ρόμα – Λάτσιο
21:45 Έμπολι – Τορίνο

Κυριακή 7 Απριλίου
13:30
Φροζινόνε – Μπολόνια
16:00 Μόντσα – Νάπολι
19:00 Βερόνα – Τζένοα
19:00 Κάλιαρι – Αταλάντα
21:45 Γιουβέντους – Φιορεντίνα

Δευτέρα 8 Απριλίου
21:45
Ουντινέζε – Ίντερ

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Τσιόδρας στο Συνέδριο της ΝΔ: Ψήφος για καθαρό πολιτικό διάδρομο ως το 2027
Επόμενο άρθροSuzuka International Racing Course: Μια από τα ίδια- O Max Verstappen κέρδισε την Pole Position και ξεκινάει αύριο από την 1η θέση