O πολυαναμενόμενoς 12ος κύκλος της σειράς ανθολογίας American Horror Story, το «American Horror Story: Delicate» είναι τώρα διαθέσιμος, με τα πρώτα 5 επεισόδια, στο Disney+ και στο Vodafone TV, με τις Emma Roberts και Kim Kardashian να συνθέτουν μια μαγευτική ιστορία γύρω από ένα δύσκολο ταξίδι με τελικό προορισμό την μητρότητα.

Από το μοναδικό δίδυμο Ryan Murphy και Brad Falchuk, το «American Horror Story» έχει αναδειχθεί σε ένα pop φαινόμενο που ξεχωρίζει για τις συναρπαστικές αφηγήσεις, τους αξέχαστους χαρακτήρες και την μοναδική ικανότητά του να κρατά το κοινό σε αγωνία. Κάθε κύκλος εξερευνά ένα νέο είδος τρόμου, επιβεβαιώνοντας τη δημιουργικότητα του σκηνοθετικού διδύμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον 12ο κύκλο, η ταλαντούχα Emma Roberts έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν χαρακτήρα που βιώνει ένα οδυνηρό ταξίδι για να γίνει μητέρα. Παλεύοντας με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, ο χαρακτήρας της γίνεται όλο και πιο παρανοϊκός καθώς υποψιάζεται ότι μια αρνητική δύναμη βλάπτει τόσο την ίδια όσο και τις φιλοδοξίες της να κάνει οικογένεια.

Ένα all-star καστ που περιλαμβάνει το διάσημο μοντέλο και ηθοποιό Cara Delevingne, καθώς και την Kim Kardashian, σε συνδυασμό με τo απόκοσμo σενάριο του «American Horror Story: Delicate» κάνουν αυτό τον κύκλο, τον πλέον αναμενόμενο της τρομακτικής ανθολογίας που στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ και στο Vodafone TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέες δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα τον Απρίλιο: Σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
Επόμενο άρθροΚοιτάζουν τον Γιάνγκ οι Λέικερς