Το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στο Final-4 του Basketball Champions League θέλουν να κάνουν την τόσο το Περιστέρι bwin, όσο και ο Προμηθέας, που δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Πρώτο, χρονικά, μπαίνει στη μάχη το Περιστέρι bwin που φιλοξενείται (20:00, COSMOTE SPORT 4 HD) στη Γερμανία από τη Βόννη στο Game 1 της σειράς. Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση επί γερμανικού εδάφους, όπου θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τη Βόννη, τον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Βόννη και συμπλήρωσε:

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που αγωνίζεται αρκετά καλά στην έδρα της. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά με πολύ ένταση και ενέργεια, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλη την χρονιά, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στις 22:00 (COSMOTE SPORT 5 HD) θα κάνει τζάμπολ η αναμέτρηση του Προμηθέα στην Ανδαλουσία, με τους Πατρινούς να φιλοξενούνται από τη Μάλαγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του BCL με ρεκόρ 4-2, κατακτώντας την κορυφή στον όμιλο της Κανονικής Περιόδου και ακολούθησε το εντυπωσιακό 6-0 στην Φάση των 16. Ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και η μοναδική που έχει 10 νίκες στο φετινό BCL. Ο Προμηθέας έχει μία νίκη λιγότερη από την Μάλαγα στο BCL καθώς μετρά ρεκόρ 9-5. Κατάφερε να μπει στα Play-Ins με ρεκόρ 3-3, στη συνέχεια απέκλεισε την Le Mans Sarthe Basket με μειονέκτημα έδρας και πέρασε στην Φάση των 16.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚλείνει Γκοτζαμανίδη ο Ολυμπιακός – www.ertsports.gr
Επόμενο άρθροΒασίλης Μπισμπίκης: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα του ταινία μετά την περιπέτεια με την υγεία του