Στις 21:00 (Cosmote Sport 1) θα αρχίσει στη Λεωφόρο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

To εν λόγω παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για το «τριφύλλι», το οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό ματς, προκειμένου να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του στο Φάληρο, το γκρέμισε με την ήττα του από τον ΠΑΟΚ (2-3) την περασμένη Κυριακή (31/3). Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ μετά από αυτό το αποτέλεσμα έχει βρεθεί στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και μόνο με νίκη θα διατηρηθεί ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού (1-0) στις καθυστερήσεις, συμπληρώνοντας 17 ντέρμπι (δηλαδή με αντιπάλους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη) αήττητη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Μπακασέτα, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης-Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί-Σιμάνσκι, Γιόνσον-Τσούμπερ, Ελίασον, Μάνταλος-Γκαρσία.

Διαιτητής: Kλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία), Βοηθοί: Πέδρο Ριμπέιρο, Τιάγκο Κόστα, Τέταρτος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, VAR: Φάμπιο Μέλο ΑVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
Επόμενο άρθροΜε Μάνταλο αντί… Πινέδα η ΑΕΚ