Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ότι ο Νορβηγός είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο και υπερασπίστηκε τις εμφανίσεις του μετά την κριτική από τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χάαλαντ, ο οποίος σημείωσε 36 γκολ στην Premier League την περασμένη σεζόν, δεν έκανε καλό ματς στην ισοπαλία 0-0 της Σίτι με την Άρσεναλ την Κυριακή και ο Κιν είπε ότι το γενικό παιχνίδι του 23χρονου ήταν πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι δεν συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του Κιν για τον Χάαλαντ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 τέρματα.

«Είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο και μας βοήθησε να κερδίσουμε το τρεμπλ την περασμένη σεζόν, και ο λόγος που δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες δεν είναι λόγω του Έρλινγκ», είπε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε: «Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ. Το επανεξέτασα – απλώς ίσως μας έλειψαν περισσότεροι παίκτες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Για την ποιότητα και τις διαφορετικές ικανότητες που έχουμε, ο Χάαλαντ είναι εξαιρετικός».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροEuro NCAP: Διπλή επιτυχία για το ID.Buzz Cargo και το Caddy Van
Επόμενο άρθροΚατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση»