Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες για το φρικτό τροχαίο στο χωριό Πατρίδα στην Ημαθία με θύματα δύο γυναίκες, 68 και 20 ετών.

Οι δύο γυναίκες περίμεναν στη στάση λεωφορείου στην είσοδο του χωριού Πατρίδα όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν προς Νάουσα έπεσε πάνω στην στάση στην είσοδο του χωριού και τις παρέσυρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος της 68χρονης ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη γυναίκα πετάχτηκε 25 μέτρα μακριά.

Η νεαρή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο χωριό για να φροντίσει την θεία της έχασε την ζωή της λίγη ώρα αργότερα. Σπούδαζε νοσηλευτική και είχε καταγωγή από την Πέλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άκουσα έναν φοβερό θόρυβο και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα τον τοίχο πεσμένο. Η 68χρονη από την σύγκρουση πετάχτηκε στο διπλανό σπίτι. Την ξέραμε χρόνια. Ήταν γειτόνισσά μου, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει συμβεί», αναφέρει κάτοικος της περιοχή.

Από την ώρα που έγινε το σοκαριστικό τροχαίο κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο έρχονται να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των γυναικών. Οι κάτοικοι του χωριού Πατρίδα μιλούν για τα καλύτερα λόγια για την 68χρονη, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών. Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της.

«Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»

Συμφοιτητές της 20χρονης βρέθηκαν στοπ σημείο του τροχαίο. «Δεν έχει ούτε μια ώρα που το μάθαμε. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», λέει συντετριμμένη συμφοιτήτρια της 20χρονης κοπέλας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπό την 1η Ιουλίου 2024, η πλήρης εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε βιομηχανία και λιανεμπόριο
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Μπάμπα, καμία ανησυχία για Κεντζιόρα και Ότο