Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Γ’ Εθνικής 2026-27 ξεκινά, με την κλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο ξενοδοχείο Athens Marriott και συγκεκριμένα στην αίθουσα Aegean, παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων και των αρμόδιων φορέων της διοργάνωσης.

Η νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το πρωτάθλημα με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχουσών ομάδων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η πρώτη φάση της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 θα διεξαχθεί σε δέκα ομίλους, με κάθε όμιλο να έχει τη δική του ξεχωριστή κλήρωση, ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των ομάδων.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπιχείρηση του λιμενικού για απεγκλωβισμό ατόμων από την Πρέβελη
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Όλα τα παρασκήνια από το φιλικό με τη Σαμσουνσπόρ (video)