Mε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργεντινού φορ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης η “Μαύρη Θύελλα” έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού Β’ στην “Παραλία” και πήρε τη νίκη με 1-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Με γκολ-πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες στο 63′ η Καλαμάτα νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Ολυμπιακό Β’ και ανέβηκε στην 4η θέση του Β’ Ομίλου της Super League 2.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο δεν κατάφεραν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη φάση. Η “Μαύρη Θύελλα” ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι γηπεδούχοι απείλησαν τα τελευταία λεπτά με μακρινά σουτ, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

To ματς έχει στο δεύτερο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα στο σκορ και η Καλαμάτα ήταν αυτή που το βρήκε στο 63′. Ο Μαυρουδής ανέτρεψε τον Μπαράλες και ο διαιτητής Μαλούτας καταλόγισε πέναλτι. Ο Αργεντινός φορ ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για το 1-0. Ο Ολυμπιακός Β’ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η “Μαύρη Θύελλα” ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Κωτσόπουλο στο 81′ να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδούδη!

ΓΚΟΛ: 63′ πεν. Μπαράλες / –

Καλαμάτα (Απόστολος Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες (84′ Κωνσταντινόπουλος).

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (84′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής (84′ Πινακάς), Αργυρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ όμιλος (24η Αγωνιστική)

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
14:00 ΑΕΛ -Λεβαδειακός
15:00 ΑΕΚ Β’ -Ηρακλής
15:00 Καμπανιακός- Αιολικός
15:00 Απόλλων Πόντου- Μακεδονικός

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
15:00 Νίκη Βόλου- Αναγέννηση Καρδίτσας

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία του ομίλου ΕΔΩ.

Β’ όμιλος (20η Αγωνιστική)

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 1-0

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
15:00 Αιγάλεω- Χανιά
15:00 Διάγορας- Παναχαϊκή
15:00 Γιούχτας- Ηλιούπολη
15:00 Τηλυκράτης- Athens Kallithea

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
16:00 Παναθηναϊκός Β’- Ιωνικός

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία του ομίλου ΕΔΩ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕλβετία: Απίθανο να συμμετάσχει η Ρωσία στην ειρηνευτική διάσκεψη για την Ουκρανία
Επόμενο άρθροSuper League (Β’ όμιλος): Ο Μπαράλες λύτρωσε την Καλαμάτα!