H Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Νεανίδων συνετρίβη με 7-0 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO WU-19 (league A).

Τα γκολ για την Ισπανία, που προηγήθηκε 5-0 στο ημίχρονο και η οποία μετρά τέσσερις τίτλους στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις, σημείωσαν οι Αρτέρο (2΄, 48΄), Λιμπράν (15΄, 71΄), Ρανέρα (30΄), Κοράλες (40΄) και Ολάγια (45΄).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου της league A, η Δανία επιβλήθηκε 1-0 της οικοδέσποινας Σλοβενίας. Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 13:00 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία και σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας θα επιτύχει τον στόχο της παραμονής στη league A του EURO WU-19.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σόνια Μπερμούδεθ): Σοφία, Βιγιαφάνε (46′ Αϊτσα), Αρτέρο, Ρανέρα (72′ Σαν Νίκολας), Κοράλες (46′ Ναϊάρα), Ολάγια (46′ Αλγκουασίλ), Μαρίνα, Άρκες, Μαρτρέτ (61′ Μαρίσα), Λιμπράν, Σαν Μαρτίν.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Στεργιούλη (88′ Σιδηροπούλου), Καρυπίδη, Βαλκάνη, Κουκουλάκη (46′ Ραπάνη), Αεράκη (34′ Γκούφα), Κουρούπη (46′ Τσαρουχά), Νταρζάνου, Σιαφαρίκα, Κωστοπούλου, Λαζαράκη (34′ Κούτσος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Τσιτσιπάς έπαιξε τένις με μικρά παιδιά (video)
Επόμενο άρθροΠάτρα: «Εκείνη με χτύπησε, μου χρωστάει λεφτά», λέει ο 42χρονος που έκανε τη σύντροφό του να πηδήξει από παράθυρο