Διαβάστε: Μέση Ανατολή, live οι δραματικές εξελίξεις από τον πόλεμο: Οι Ιρανοί επιτέθηκαν με drones και πυραύλους σε Αμπού Ντάμπι, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και Τελ Αβίβ – Το Ισραήλ σφυροκοπά Βηρυτό και Τεχεράνη
Σήμερα, λοιπόν, αναμένονται να έρθουν με δύο πτήσεις από τη Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν και άλλοι Έλληνες πολίτες. Η πρώτη έχει προγραμματιστεί με τη sky express στις 15:30 και η δεύτερη με Aegean στις 21:30 το βράδυ. Ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού θα προγραμματίζονται και τις επόμενες ημέρες εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Τέλος, σημειώνεται πως ήδη 379 Έλληνες επέστρεψαν στις 3, 4 και 5 Μαρτίου σε ελληνικό έδαφος, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των διπλωματικών και προξενικών αρχών, σε συνεργασία με αεροπορικά και άλλα μεταφορικά μέσα.



