Ικανοποιητική κρίνει την κατάσταση της συνοικίας Παλιό Λιμεναρχείο η δημοτική αρχή μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου με συνεργάτες του. Επιπλέον υποστηρίζει ότι «είναι υποκινούμενοι από τα γνωστά κέντρα όσοι υπονομεύουν το έργο της δημοτικής αρχής».

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Δημόσια Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων έχει παραπέμψει το δήμο Βόλου και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου στον Εισαγγελέα για καθυστερήσεις στον καθαρισμό και αποκαταστάση του Παλιού Λιμεναρχείου.

Δήμαρχος Βόλου: Ικανοποιητική η κατάσταση στη συνοικία “Παλιό Λιμεναρχείο”

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

«Μετά από  «καταγγελίες» συλλόγου – σφραγίδα, χωρίς μέλη, που κινείται και  λειτουργεί μόνο με πολιτικές σκοπιμότητες, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία σε περιοχές των Παλιών και του Παλιού Λιμεναρχείου. Όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση στη συνοικία που πλήγηκε σκληρά από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου είναι ικανοποιητική, τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί και η κανονικότητα έχει επανέλθει πλήρως. Καλούμε τους υποκινούμενους από τα γνωστά κέντρα να σταματήσουν εδώ την υπονόμευση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής. Άλλωστε την πιο αποστομωτική απάντηση την έλαβαν στις πολύ πρόσφατες εκλογές και μάλιστα από τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών που υποτίθεται ότι «εκπροσωπούν».

Δήμαρχος Βόλου: Ικανοποιητική η κατάσταση στη συνοικία “Παλιό Λιμεναρχείο”Δήμαρχος Βόλου: Ικανοποιητική η κατάσταση στη συνοικία “Παλιό Λιμεναρχείο”
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατάληψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα
Επόμενο άρθρο«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ γιατί ο Παναθηναϊκός του δίνει περισσότερα»