Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα στην “Stark Arena” απόψε (3/4, 20:00), για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη “μάχη” της τετράδας.

Την 3η διαδοχική νίκη του και 21η στο σύνολο αναζητά ο Ολυμπιακός στη Σερβία –μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο διπλό επί της Παρτίζαν– απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου το βράδυ της Πέμπτης (4/4, 20:00).

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους “ερυθρόλευκους” του Βελιγραδίου, ώστε να επιστρέψουν εν συνεχεία στο ΣΕΦ και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους να διεκδικήσουν τη νίκη με +3 πόντους επί της Φενέρμπαχτσε και να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βελιγράδι την Τετάρτη (3/4) χωρίς τους Σέρβους σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Μιλουτίνοφ έκανε την πρώτη προπόνησή του, μετά από απουσία για μεγάλο διάστημα, την περασμένη Τρίτη (2/4), αλλά δεν κρίθηκε έτοιμος για ν’ αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Εκτός… απροόπτου αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Φαλ και Ράιτ θα κληθούν δώσουν μάχες με τη φροντ λάιν των Σέρβων. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Εκτός για τους γηπεδούχους θα βρίσκεται ο Τρέι Τόμπκινς.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μείνει οριστικά εκτός της δεκάδας και δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει μία θέση στα Play-In. Βρίσκεται στην 16η θέση, με ρεκόρ 11 νίκες – 21 ήττες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είχε ιδρώσει για να νικήσει εν τέλει με 88-83 τους Σέρβους, χάρη στους 28 πόντους του Άλεκ Πίτερς.

Διαιτητές στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός ορίστηκαν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Ράιν Περάντι (Εσθονία).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της βραδιάς (4/4):

Πέμπτη 4 Απριλίου

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός
20:00 Μονακό – Ζαλγκίρις Κάουνας
21:30 Άλμπα Βερολίνου – Παρτίζαν
21:30 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:45 Βαλένθια – Βιλερμπάν

Δείτε τη βαθμολογία της EuroLeague, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε παγκοσμίως κατά 6,2 χρόνια την τελευταία 30ετία
Επόμενο άρθροΗ αυτοκτονία είναι η πρώτη αιτία θανάτου που συνδέεται με την εγκυμοσύνη ή την γέννα