Την ολοκλήρωση της εξαγοράς μιας διεθνούς εταιρείας εκπαίδευσης στην Ινδία ανακοίνωσε η PeopleCert, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πιστοποιήσεων επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξαγορά της ινδικής DP Cube Learning & Skills αποτελεί την τρίτη που πραγματοποιείται από την PeopleCert μέσα στους τελευταίους 14 μήνες και εντάσσεται στη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να ισχυροποιήσει τη θέση της στον διεθνή χάρτη της εκπαίδευσης και της γλωσσομάθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η παρουσία μας στην Ινδία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων» δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Βύρων Νικολαΐδης, υπογραμμίζοντας ότι μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη στην Ινδία, ετέθησαν οι βάσεις για νέες επενδύσεις και συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών.

Αναφερόμενος στην εξαγορά της DP Cube, ο κ. Νικολαΐδης επεσήμανε ότι «αυτή αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για την PeopleCert να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη Νότια Ασία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας αναπτυσσόμενης αγοράς».

Με την εξαγορά της DP Cube, η PeopleCert επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ινδία ένα δυναμικό περιβάλλον στον τομέα της γλωσσομάθειας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας από την LanguageCert. Η LanguageCert, η οποία αναγνωρίζεται από περισσότερα από 2.500 ιδρύματα παγκοσμίως, παρέχει προηγμένες και καινοτόμες λύσεις εξετάσεων σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του LanguageCert Academic, το οποίο αποδέχεται το Ηνωμένο Βασίλειο για αιτήσεις βίζας. Με αυτές τις υψηλής ποιότητας εξετάσεις, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η PeopleCert επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στη Νότια Ασία, με παγκοσμίως αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις στους τομείς IT & Digital Transformation, Project Management, και Business.

«Η εξαγορά μας από την PeopleCert ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο ‘ταξίδι’ μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε το ταλέντο και την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε έναν παγκόσμιο ηγέτη να ενισχύσει το αποτύπωμά του στην Ασία και να υποστηρίξει την ινδική οικονομία», δήλωσε ο PawanAdhikari, ιδρυτής της DP Cube Learning.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Το Συμβούλιο υποστηρίζει την ανανέωση των αυτόνομων εμπορικών μέτρων της ΕΕ
Επόμενο άρθροΑϊτή: Πολιτική συμφωνία για να σχηματιστεί το μεταβατικό συμβούλιο