Μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται πως έχει κλειδώσει η Δώρα Αυγέρη. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο οδηγεί τον Στέφανο Κασσελάκη στην αναζήτηση νέου εκπροσώπου Τύπου ενώ αναμένονται θεμελιώδεις αλλαγές στο Eκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις αλλαγές αυτές είχε προαναγγείλει και η ίδια η Δώρα Αυγέρη: «Πολύ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές, γιατί αυτό δεν είναι ένας απλός σχεδιασμός του προέδρου, είναι απαίτηση. Ο κόσμος τρία πράγματα είπε πολύ έντονα: “Πρόεδρε, σε εμπιστευόμαστε. Δεν θέλουμε εκλογές, φτάνει. Και άλλαξέ τα όλα”. Πάντα με οδηγό και άξονα το καταστατικό μας, τις αρχές μας», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το Εκτελεστικό Γραφείο, οι επικρατέστεροι φαίνεται πως είναι ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου, ο Ευάγγελος Αποστολάκης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, συν τον Σωκράτη Φάμελλο, τη Θεοδώρα Τζάκρη και τη Δώρα Αυγέρη.

Ταυτόχρονα παραμένει το ερώτημα για το εάν η Όλγα Γεροβασίλη θα καταλάβει κάποια θέση, όπως επίσης και οι δύο γραμματείς του κόμματος, τη Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης. Σημειώνεται πως σε περίπτωση που οι προαναφερθέντες αποχωρήσουν, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να αναζητήσει νέα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να προτείνει και νέα πολιτική γραμματεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Λίγκα Γυναικών είναι γεγονός (audio)
Επόμενο άρθροΙσραήλ: Ο Νετανιάχου απαντά σε επικριτικά σχόλια του Τζο Μπάιντεν