Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League με σημαντικές αναμετρήσεις σε ότι αφορά στην “μάχη” της παραμονής.

Επί τοις ουσίας τα ματς του σαββατιάτικου προγράμματος είναι χωρισμένα σε δύο στόχους. Οι δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνουν ματς ομάδων που μοχθούν για την καλύτερη δυνατή κατάταξή τους στην βαθμολογική κλίμακα, ενώ στα άλλα δύο οι ομάδες παίζουν την επιβίωση τους στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα θα “ανοίξει” με την αναμέτρηση των Σερρών, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Θεωρητικά καμία από τις δύο δεν ανησυχεί για την παραμονή της, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστούν ελεύθερα, αν και οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο καθώς πιθανή απώλεια βαθμών μπορεί να τους φέρει σε δύσκολη για την συνέχεια θέση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νταμίλ Ντανκερλούιπου ταλαιπωρείται από μια ίωση, όπως και τους Πηλέα, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Ο  Μίλαν Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ζουγλή, Παπαδόπουλου,  Τζουκάνοβιτς, καθώς και του Χουάν Μουνάφο. Αντίθετα, επέστρεψαν οι Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Γκος.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, Βόλος και Κηφισιά (17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) δίνουν αγώνα επιβίωσης, χωρίς όμως φιλάθλους στις κερκίδες.

Ο Χρήστος Κόντης για τους γηπεδούχους μπορεί να υπολογίζει τον Μπαριέντος, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος στην πρεμιέρα των playouts, ενώ αντιθέτως εκτός είναι οι Σιαμπάνης, Ράσιτς, Καραγιάννης, Τάχατος.

Εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους είναι οι Αντερέγκεν, Παπασάββας, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό ο Σναϊντερλάν.

Η αναμέτρηση στα Γιάννινα (19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) μπορεί να είναι και η πιο κρίσιμη της σεζόν για τον ΠΑΣ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από Βόλο και Κηφισιά.

Οι Γιαννιώτες χρειάζονται πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για αυτούς.

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Κόντε, Νάγκι και Σόρια βρίσκονται στην διάθεσή του.

Για την ομάδα του Αγρινίου, που επίσης έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια, Στεργιάκης και Μπαλντασάρα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο. Εκεί ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο (20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλη πίεση βαθμών και επιζητούν το καλύτερο δυνατό “πλασάρισμα”.

Με τον Νοάμ Μπάουμαν να βρίσκεται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, μετά το τέλος των διεθνών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.

Ο Σάσα Ίλιτς για τον Ατρόμητο έχει πρόθεση από εδώ και στο εξής να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σε αυτό το πλαίσιο έμειναν εκτός αποστολής οι Κιβρακίδης, Τζαβέλλας και Ντιρκς, ενώ απουσιάζουν και οι Γιουμπιτάνα  και Τσιντώτας.

Το πλήρες πρόγραμμα 

Σάββατο 30/3
15:00 Πανσερραϊκός- Αστέρας Τρ.
17:30 Βόλος- Κηφισιά
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός
20:00 ΟΦΗ- Ατρόμητος

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑυστραλός δισεκατομμυριούχος αναβιώνει το όνειρο να σαλπάρει με τον «Τιτανικό ΙΙ»
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στο Κορωπί