Η Ίντερ δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στην Τορίνο, όμως διατήρησε το υπέρ της σκορ (2-1) και προκρίθηκε στους “4” του Coopa Italia.

Η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς επικράτησε 2-1 της Τορίνο. Τα γκολ των «νερατζούρι» πέτυχαν οι Μπονί (35΄), Ντιούφ (47΄), ενώ μείωσε ο Κουλένοβιτς στο 57΄.

Το ματς διεξήχθη στο «Στάντιο Μπριαντέο» της Μόντσα, καθώς το «Τζιουζέπε Μεάτσα» είναι δεσμευμένο για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026, την προσεχή Παρασκευή (6/2).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“Πιθανότατα να ζούσε ο γιος μου αν η ασφάλεια είχε εξετάσει καλύτερα τους εμπρησμούς” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που ανατίναζε αυτοκίνητα φίλων και συγγενών επειδή δεν της δάνειζαν χρήματα