Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 21:00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Top-6 της Basket League.

H ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε αδυναμία να διαφυλάξει την τάξη στην προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Super League, την ίδια ημέρα στις 20:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργανώτρια Αρχή της Basket League, ΕΣΑΚΕ, αναφέρει στη σχετική ενημέρωση:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH Ουκρανία ζήτησε από το ΝΑΤΟ μέσα αντιαεροπορικής άμυνας
Επόμενο άρθροO Στίβεν Σπίλμπεργκ εγκωμιάζει τον Ντενί Βιλνέβ και την ταινία του «Dune: Part Two»