Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Βόλου, έκανε γνωστή δυο 24ωρα μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό εναντίον του δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα, ο Βασίλης Ζαχείλας.

Ο Βασίλης Ζαχείλας την Παρασκευή το πρωί εισέβαλε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δσ της ΔΕΥΑΜΒ φορώντας στο κεφάλι αποκριάτικη μάσκα. Στην δήλωση παραίτησης κάνει λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Κώστα Γαργάλα εναντίον του, ωστόσο η επίθεση ήταν απρόκλητη καθώς ο Κώστας Γαργάλας ανέμενε την έναρξη της συνεδρίασης, όταν ένας μεγαλόσωμος άνδρας το πρόσωπο του οποίου δεν ήταν φανερό λόγω τους μάσκας του επιτέθηκε.

Η ανακοίνωση του Β. Ζαχείλα:

«Εκφράζω την λύπη μου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκην, χάνοντας δυστυχώς την ψυχραιμία μου, πέφτοντας στην παγίδα της προκλητικής συμπεριφοράς, με συνεχείς ύβρεις, ειρωνείες στο πρόσωπο μου από το δημοτικό συμβούλιο Κώστα Γαργάλα. Για την πράξη μου θα κριθώ από την Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω μάθει στη ζωή μου, να ενεργώ αυτοβούλως, συναισθηματικά, παρορμητικά, χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν, να μην κρύβομαι και αναλαμβάνω πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου. Νιώθω υποχρέωση, να ευχαριστήσω τους δημότες του Βόλου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά δυστυχώς είναι πάνω από τις δυνάμεις και τα όρια μου, να ανέχομαι ύβρεις και συκοφαντικές δηλώσεις από κακοπροαίρετους που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Ως οικογενειάρχης και πατέρας τεσσάρων παιδιών οφείλω να προστατέψω την τιμή, την υπόληψη και την ψυχική ηρεμία της οικογένειας μου και επιπρόσθετα να διαφυλάξω τα συμφέροντα της επιχείρησης μου. Τέλος, ευχαριστώ τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Σας γνωστοποιώ ότι υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, αλλά θα συνεχίζω να στηρίζω πλέον ως απλός πολίτης την παράταξη “Νέα εποχή- Νέα δυναμική”, η οποία αγωνίζεται για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας παρόλο τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Επόμενο άρθροΕνισχυμένη στο “Καραϊσκάκης” η Φενέρμπαχτσε