Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων απασχολεί την μαθητική κοινότητα, αλλά και τις τοπικές αρχές του Βόλου. Αυτή τη φορά, μαθητής ΓΕΛ φέρεται να πήδηξε από τα κάγκελα ΕΠΑΛ, εισβάλοντας στο σχολείο και να έδειρε μαθητή με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση ήταν άγρια, καθώς εμφανίζεται να έριξε κάτω τον μαθητή του ΕΠΑΛ και να τον κλώτσησε κατ’ επανάληψη, για άγνωστο λόγο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τον μαθητή του ΓΕΛ έπιασαν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί, όμως, αυτός ξέφυγε, πήδηξε και πάλι τα κάγκελα και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο μαθητής αναγνωρίστηκε από άλλους μαθητές του ΕΠΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, το περιστατικό συνέβη στο 3ο ΕΠΑΛ το πρωί της Δευτέρας (8/4) στην ώρα του διαλείμματος. Τον ενημέρωσε σχετικά η διευθύντρια του σχολείου, από την οποία ζήτησε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

Η διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που κατήγγειλε πατέρας 15χρονου μαθητή σε βάρος του γιου του, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι, νωρίτερα σήμερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού προηγουμένως παραπέμφθηκαν σε τακτική δίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Σταχτοπούτα επιστρέφει στο Christmas Theater!
Επόμενο άρθροΑνανέωσε με την εθνική Γερμανίας ο Φέλερ