Η Σαλερνιτάνα αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2024, καθώς στα τελευταία 13 παιχνίδια, μετράει 10 ήττες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με 15 πόντους.

Ο Έλληνας αμυντικός βγήκε μπροστά και παραδέχτηκε πως οι εμφανίσεις των παικτών είναι κακές, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες, πρέπει να βοηθήσουν τα νέα παιδιά.

«Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση», παραδέχτηκε ο έμπειρος αμυντικός.//ΔΜ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝικολέττα Καρρά-Διονύσης Παναγιωτάκης: Διασκέδασαν στον Αντώνη Ρέμο με την παρέα τους
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Παιανία