Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τί πιο συνηθισμένο θα μας πείτε , από το να τρακάρει κάποιος που αγόρασε ένα γρήγορο supercar χωρίς να «αγοράσει» και τις ανάλογες οδηγικές ικανότητες. Πόσο μάλλον σε μία βραδιά και υπό βροχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη είδηση ξεχωρίζει αρκετά μιας και ο οδηγός πίσω από την (κατεστραμμένη πλέον) Lamborghini Huracan ήταν μόλις 13 ετών. Όλα συνέβησαν στο Βανκβούβερ του Καναδά.

Γύρω στις 11 το βράδυ της 25ης Μαρτίου, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για ατύχημα με supercar, στον αυτοκινητόδρομο Trans Canada Highway. Όταν έφτασαν στο σημείο, το αυτοκίνητο, μια κόκκινη Lamborghini Huracan, είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και παραδόξως ήταν άδεια από επιβάτες. Σε εκείνο το σημείο, η αστυνομία ανέλαβε δράση προσπαθώντας να βρει τον οδηγό, κάτι που κατάφερε αρκετά γρήγορα μιας και μπόρεσε από την πινακίδα να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι όντως, ήταν ο 13χρονος γιος του πίσω από το τιμόνι κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποδείχθηκε, το παιδί προφανώς ήθελε απλώς να εντυπωσιάσει έναν φίλο του. “Ο νεαρός και ένας φίλος του αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητο για μια βόλτα, αλλά δεν μπόρεσαν να το ελέγξουν στις σκοτεινές και βροχερές συνθήκες.

Αν και από το σημείο του ατυχήματος υπάρχει μόνο η συγκεκριμένη εικόνα, φαίνεται πως η ζημιά είναι πολλές χιλιάδες δολάρια. Ο 13χρονος αντιμετωπίζει μία σειρά από κατηγορίες όμως ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς και ο πατέρας του δήλωσε πως το μόνο που τον νοιάζει είναι ότι όλοι είναι καλά.

Τα τονίσουμε ότι η Huracan, ακόμα και στην πιο «απλή» εκδοχή της, αποδίδει 600 άλογα. Φανταστείτε ένας 13χρονος με 600 άλογα και με το ζόρι να φτάνει τα πεντάλ. Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν τραυματίες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της Κυριακής
Επόμενο άρθροΦασούλας: «Ο Βασιλακόπουλος κομμάτι της ιστορίας, ο Γκάλης στην κορυφή της πυραμίδας»