Η SKY express υποδέχεται τη θερινή περίοδο με αφετηρία την ιδιαίτερη πατρίδα της, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση του Ηρακλείου με τη Λάρνακα. Οι πτήσεις που ξεκινούν στις 16 Μαΐου, είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τα νέας γενιάς Airbus A320neo.

Το νέο δρομολόγιο, επιβεβαιώνει στην πράξη τη στρατηγική απόφαση της SKY express να καταστήσει το Ηράκλειο αεροπορικό hub με ένα εκτεταμένο δίκτυο 28 διεθνών προορισμών σε 11 χώρες -Κύπρο, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία και Μολδαβία-  που διαρκώς το ενισχύει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναβαθμισμένο πτητικό πρόγραμμα της SKY express με βάση το Ηράκλειο διαμορφώνεται πλέον ως εξής:  

  • έως και πέντε καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο προς/από Αθήνα
  • καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο προς/από Θεσσαλονίκη
  • καθημερινές πτήσεις προς/από Ρόδο
  • τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς /από Λάρνακα
  • δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από τον Νέο Αγχίαλο
  • τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς/από Βρυξέλλες
  • τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς/από Παρίσι
  • δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Νάντη
  • δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Μασσαλία
  • δύο πτήσεις την εβδομάδα προς/από Λυών
  • μία πτήση την εβδομάδα προς/από Λιλ
  • προγραμματισμός πρωινής διασύνδεσης Ηρακλείου-Αθήνας ώστε να διευκολύνεται η μετεπιβίβαση προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SKY express, χωρίς μεγάλη αναμονή στην Αθήνα ή την ανάγκη διανυκτέρευσης. 
  • διασύνδεση και με άλλες χώρες μέσω των interline συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για την αριστεία και καινοτομία της, προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμη περισσότερες επιλογές με νέες συνδέσεις, περισσότερα δρομολόγια και ποιοτικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον υγιή ανταγωνισμό, τη δημιουργία πιο ανταγωνιστικών ναύλων και στην ενίσχυση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης των κοινωνιών και των τόπων.

Ταυτόχρονα, η SKY express ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του επιβατικού κοινού της ενίσχυσε τους τύπους ναύλων της (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy)  με την προσθήκη της BLISS, της Business Class της εταιρείας. Η “BLISS” επαναπροσδιορίζει την ταξιδιωτική εμπειρία του επιβάτη προσφέροντας: προτεραιότητα και άνεση σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, πρόσβαση στα VIP lounges (η SKY express είναι η μοναδική ελληνική αεροπορική που διαθέτει VIP lounges σε τρεις προορισμούς: Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλο το χρόνο), επιπλέον αποσκευές και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα. Επιπλέον, η Business Class της εταιρείας  έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το  περιβάλλον και πρακτικές για ένα βιώσιμο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η SKY express πετάει όλο το χρόνο στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών του εσωτερικού, σε 33 αεροδρόμια, ενώ τη θερινή περίοδο οι προορισμοί του εξωτερικού ενισχύονται περαιτέρω, φτάνοντας τους 15 στην Ευρώπη. Σημειώνεται πως το 2023, η SKY express μετέφερε περίπου 4,3 εκατομμύρια επιβάτες

Με σύνθημα «Greece is bliss” τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της αεροπορικής του μέλλοντος πετάνε κάθε μέρα πιο ψηλά και ταξιδεύουν το ελληνικό brand name σε όλο τον κόσμο!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕκφοβισμός στους οδηγούς να σταματήσουν στη διάβαση
Επόμενο άρθροΗ απάντηση του Μανώλη Σφακιανάκη μετά τη διαγραφή του από τον Χαρδαλιά