Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση απ’ την πλευρά της ΚΕΔ πως η αποβολή του Εραμούσπε απ’ τον διαιτητή Πουλικίδη στον αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν σωστή, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως έχει νιώσει στο… πετσί του την αδικία και ζητώντας να παιχθεί επί ίσοις όροις το παιχνίδι και οι αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουνε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό.

Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις “τέτοιων” διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες. Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις.

ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Εισαγγελική έρευνα για τις βρεφονηπιοκόμους που κλείδωναν τα παιδιά σε αποθηκάκι
Επόμενο άρθροΜε Ετσεβέρι ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο του Μόντε Κάρλο