Μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή (25/2) η Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, επικρατώντας μέσα στη Λεμεσό του Άρη με 2-1, στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας κόουτς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και δήλωσε μετά το ματς:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με τρομερή ένταση. Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά το πιστέψανε, το πιο σημαντικό είναι ότι πιστέψανε ότι μπορούμε, δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά. Πάντα όταν δουλεύουμε ως ομάδα και κάνουμε κατάθεση ψυχής θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα την αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε», τόνισε ο Αναστασίου και συμπλήρωσε:

«Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα. Ως ομάδα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει ν’ αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας που νικήσαμε τον Άρη μετά από επτά παιχνίδια, αλλά έχουμε δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Να δουλέψουμε όλοι. Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την προσπάθεια μας. Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια».//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροSurvivor: Εκνευρισμένη η Μαρία Αντωνά με τον James Καφετζή – «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί»
Επόμενο άρθροSurvivor: Βγήκε από τα ρούχα του ο Γκιουλέκας με τον Σταμάτη – «Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω»