Ο Φεράν Τόρες θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός δεν είναι σίγουρος στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα και ο ερχομός του Βίτορ Ρόκε στη Βαρκελώνη μείωσε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ετσι, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα, «Fichajes», ψάχνει για ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι (2022-2022).

Ο Ουνάι Εμερι θέλει να ενισχύσει την επίθεση της Αστον Βίλα, καθώς έχει τσεκάρει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των παικτών του και θέλει να πάρει το καλοκαίρι στο «Βίλα Παρκ» τον 23χρονο Ισπανό διεθνή επιθετικό, ενώ Νιούκαστλ και Τότεναμ ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Βίλα θα καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού διεθνή επιθετικού δανεικού για ένα ένα χρόνο με οψιόν αγοράς στα 40 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπέρμιγχαμ είχε προσπαθήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και το περασμένο καλοκαίρι να πάρει τα δικαιώματα του.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Εγκρίθηκε η αποκατάσταση στο λιμάνι του Βόλου
Επόμενο άρθροEuropa League: Επεισόδια και τραυματίες στη Ρώμη