Η Γερμανίδα διαγώνια ήταν η κορυφαία στην νίκη της ομάδας των Ιλισίων επί του ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» και κάπως έτσι κατέκτησε το βραβείο της πολυτιμότερης του διημέρου.

Η Ρίκα Μάασε του Ηλυσιακού είναι η MVP της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η Ρίκα Μάασε πέτυχε 34 πόντους με 33/75 τελειωμένες επιθέσεις και 1 μπλοκ και ήταν καθοριστική στο κρίσιμο τάι μπρέικ για να πάρει ο Ηλυσιακός το δίποντο, βάζοντας τον για τα καλά στην διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ και στην αποφυγή των πλέι άουτ.

Η Μάασε γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1999. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 αγωνιζόταν στην Μούνστερ και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον Ηλυσιακό. Μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα της αγωνίζεται εκτός Γερμανίας. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ολύμπια Δρέσδης, στην Δρέσδη, στην Έρφουρτ και στην Πότσδαμ.

Με αφορμή την ανάδειξή της ως MVP η Μάασε δήλωσε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς απέναντι στον ΑΟ Θήρας. Δώσαμε τα πάντα στα πέντε σετ και είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριές μου. Διασκέδασα πολύ τον αγώνα, μου δόθηκαν αρκετές μπάλες και χαίρομαι που πέτυχα 34 πόντους. Όμως δεν θα γινόταν αυτό χωρίς τις συμπαίκτριές μου και στην ομαδική προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξη για την συνέχεια και ανυπομονώ για τα παιχνίδια που έρχονται».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕσείς πώς θα αντιδρούσατε απέναντι σε τέτοια αναισθησία;
Επόμενο άρθροΝάγκελσμαν: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, όλα ήταν δύσκολα και με σημάδεψαν»