Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Έντερ Μιλιτάο, περίπου 7,5 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην πρεμιέρα της φετινής La Liga.

Όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μπερναμπέου», συμπτωματικά τον ίδιο αντίπαλο εναντίον του οποίου τραυματίστηκε.

«Είναι πιθανό να κάνει την επιστροφή του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι διαθέσιμος, προπονήθηκε καλά, προφανώς δεν είναι στο 100% αφού δεν έχει παίξει, αλλά επανήλθε πολύ καλά από τον τραυματισμό του» δήλωσε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας.

Η -έστω και σταδιακή- επάνοδος του Μιλιτάο δίνει μία βαθιά… ανάσα στον Αντσελότι, που δεν υπολογίζει τους επίσης μακροχρόνια τραυματίες Τιμπό Κουρτουά και Νταβίντ Αλάμπα. Παρά τις απουσίες, η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει μία διαφορά οκτώ βαθμών από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga, έχει όμως μπροστά της τη διπλή «μονομαχία» με τη Μάντσεστερ Σίτι, στα προημιτελικά του Champions League.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤυνησία: Διαδηλωτές απαίτησαν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
Επόμενο άρθροΜε υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη μας αποχαιρετά ο Μάρτιος