Με προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (3/4, 19:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει νέα προβλήματα να διαχειριστεί έπειτα από τη νίκη επί της Λαμίας (3-1), που ήταν η δεύτερη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο Φραν Βέλεθ παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Κίκε Σαβέριο επιστρέφει στην αποστολή. Ο Κοσταρικανός διεθνής δεν ήταν στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (29/3) από τις υποχρεώσεις με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του.

Αυτός που “κόπηκε” για να μπει ο Σαβέριο, ήταν ο Μιχάλης Παναγίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της του Άρη για το παιχνίδι στον Πειραιά αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης.//



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πόρτερ Τζούνιορ!
Επόμενο άρθροΜετά το τέλος της σεζόν αποφασίζει η Φενέρμπαχτσε αν θα αποχωρήσει απ’ το πρωτάθλημα